Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Nettverkssamling og Årskonferansen 2016    
 
 

 

"Kick off" samlingen med våre nettverkskontakter er gjennomført. 22. oktober hadde styret samling for våre nettverkskontakter med stor suksess. Mange gode ideer og tanker kom frem i lyset og mye av dette vil vi ta med oss videre ut året og neste år.
Styret ønsker å avholde et hovedmøte 1 gang pr år samt et kortere møte ved hver årskonferanse. Neste samling vil gjennomføres på årskonferansen 2016, her vil vi blant annet ha et oppsummeringsmøte med gjennomgang av nettverkenes avholdte og planlagte aktiviteter.
Noen av våre nettverkskontakter ønsker å styrke sin region. Styret vil derfor sende en oppfordring til våre medlemmer om å melde seg som nettverkskontakt. Ta direkte kontakt med våre styrekontakter Det ble nevnt at vi kanskje bør samle våre nettverk til å favne et større område, dette avhenger selvfølgelig av geografien. Oslo/Akershus og Østfold har valgt å slå seg sammen til 1 nettverk.

Et kort utdrag av gode ideer som kom frem på møte:

  • Foreningen bør være mer synlig i Renholdsnytt, FDV-nytt, Fagblad etc. med gode annonser
  • Ved ulike messer bør NFSR være synlig
  • Bli bedre på markedsføring
  • Vervekampanjer for å øke vår melemsmasse
  • Gruppen vil sette pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer på hva vi kan gjøre for å styrke vår forening

Kommende aktiviteter er:

  • Samling for nettverk Vestfold 18.11.15. Nettverksmøte vil være en samling med faglig og sosialt innhold. Se våre nettsider for mer informasjon. www.nfsr.no
  • Samling for nettverk  Oslo/Akershus/Østfold 26.11.15 Samlingen er et førjulstreff med faglig innhold. Se våre nettsider for mer informasjon. www.nfsr.no
  • Renholderens dag vil samtlige ha fokus på, denne dagen er i år 7 desember

Vervekampanje:

Styret i samarbeid med våre nettverkskontakter ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen. Vi vil derfor tilby gratis medlemskap ut året for de som melder inn i NFSR dette året.
Dette gjelder vanlig medlemskap og studentmedlemskap. Det innebærer at faktura til det nye medlemmet først vil bli sendt i 2016, og vil gjelde medlemskapet i januar – desember 2016.

Styret ønsker også å minne våre medlemmer på våre fond som kan benyttes (Kompetansefond, Signe Sennarudsfond)

Årskonferanse 2016:

Ekstra styremøte avholdes 9. november, vårt mål er å få programmet ferdig og lagt ut på våre nettsider. Vi kan love dere mange gode foredragsholdere med spennende innhold, allerede nå kan vi avsløre at Hanne Kristin Rodhe vil komme. 
Igjen er det viktig å minne våre medlemmer på å stemme frem årets renholder og årets servicehelt. Gå inn på våre nettsider å stem frem din kandidat. Stem

Følg med på nettsider og kommende nyhetsbrev for ulik informasjon.

Hilsen Styret

 

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR