Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Aktiviteter for NFSR    
 
 

Høsten har kommet, og styret er i full gang med planlegging av ulike aktiviteter for inneværende og neste år.

Våre nettverkskontakter er invitert til samling 22. oktober. Dagen skal brukes til å planlegge ulike aktiviteter for 2015 og 2016. Vi vil samtidig diskutere hvilken retning vi ønsker NFSR skal ta i fremtiden.

Styret har allerede fått tilbakemeldinger fra våre nettverkskontakter om ulike samlinger. Første nettverkstreff for Buskerud/Vestfold/Telemark vil være 18. november, følg med på vår nettside for mer informasjon  www.nfsr.no

Vi jobber nå med det faglige programmet for årskonferansen 2016 samt utstillermessen. Vi kan love dere et variert program. Følg derfor med på vår nettside.

Samtidig vil vi oppfordre medlemmer i NFSR til å søke om økonomisk støtte til etter- og videreutdanning i kompetansefondet, her er det fortsatt midler tilgjengelig.

Videreutdanning ved HiOA
Ny videreutdanning i tekstilforvaltning og vaskeriøkonomi ved HiOA 2016. Utdanningen er samlingsbasert; fem samlinger a tre dager. HiOA tilbyr 25 studieplasser, søknad om opptak skjer nå. Siste påmeldingsfrist er 1. desember. Nærmere informasjon finner du her

 

Hilsen Styret

 

 

 

 

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR