Nyhetsbrev
Uke 49 - 2021
RENHOLDERNES DAG

Gratulerer med dagen til alle renholdere! 

På mandag ble renholdernes dag feiret mange steder i landet. NFSR var tilstede på Hvaltorvet i Sandefjord og hos PST. 

Hvaltorvet kom i år på 3.plass i kundetilfredshetsundersøkelsen til KLP og renholdere og ledere har all grunn til å være stolte av arbeidet sitt. Robert, Aneta og Loretta (mangler på bildet) er renholdere på Hvaltorvet og fikk servert kake og gave fra NFSR. Lederne Karolina og Tone var også tilstede på dagen. 

Fortjener dine renholdere ekstra oppmerksomhet på renholdernes dag 2022?
Send oss gjerne en e-post. 

Send e-post
RENHOLDERNES DAG

Viktigheten av renhold

Håper alle satt litt ekstra pris på renholderne på mandag - både egne og andres, med gode ord, noe godt eller en klapp på skuldra. 

NFSR gleder seg over denne dagen som gir renholderne den oppmerksomhet de fortjener - heltene som jobber for et rent og trygt samfunn.

Vet du hvor mye renhold betyr i alle lokalene du ferdes i hver dag? De fleste steder er å bryte smitteveier viktig, slik at alle kan ferdes trygt uten fare for smitte. De fleste steder er også det estetiske utrolig viktig - hvordan oppleves det å ferdes i disse lokalene? Et godt inneklima er også viktig for alle, uten mye støv eller sterke kjemikalier.

Tenk deg - hvordan ville butikken sett ut dersom den ikke ble rengjort? Og hvordan ville kontorlokalet føltes på kroppen dersom det ikke ble rengjort på lenge? Og hvor trygg hadde du følt deg på et sykehus uten å se tegn til en renholder?

De er overalt i samfunnet, og samfunnet ville ikke fungert uten - RENHOLDERNE! Sørg for å vise litt ekstra takknemlighet for alt ansvaret de har valgt å bære på sine skuldre, for den jobben de gjør for samfunnet vårt. 

Sett pris på renholderne, på mandag, i dag og hvilken som helst annen dag. 

Konferanser
NFSR Årskonferanse

Flytter Årskonferanse 

Styret i NFSR har besluttet å flytte Årskonferansen. Det betyr at den ikke vil avholdes på våren 2022 som forespeilet, men flyttes til 19.-21.okotber 2022. 

Les mer