Nyhetsbrev
Uke 34 - 2021
NFSR ÅRSKONFERANSE 2022

Hva opptar deg?

NFSR skal i høst starte planleggingen av Årskonferansen 2022. Konferansen skal arrangeres på Hotel Bergen våren 2022. Det er viktig for oss at våre medlemmer finner temaene interessante og nyttige, og er derfor ute etter innspill til temaer, faglige spørsmål som opptar deg og arbeidsplassen din, eller erfaringer som kan være nyttige å dele med bransjen. 

Vi sikter etter å være klare for å motta påmeldinger allerede i oktober. Har du innspill eller et ønske om å delta i planleggingen? Send oss gjerne en mail via lenken under. 

SEND MAIL
ENDRING I STATUTTENE

Priser utedeles annethvert år fremover

Styret vedtok endring av statuttene i styremøte 19.august 2021, med umiddelbar virkning. Utdeling av prisene Årets Servicehelt og Bransjeprisen vil fremover kun deles ut på NFSR Årskonferanse, ikke på konferanser NFSR er medarrangør på. Overnevnte priser vil derfor ikke deles ut under Bygg Ren Verdi. 

Endringen er et resultat av få nominasjoner og at styret ønsker det skal være gode kandidater bak nominasjonene. 

Har du en aktuell kandidat du ønkser å nominere? Send inn forslag allerede nå!

SEND NOMINASJON
Arrangementer
8.SEPTEMBER - Lilleborgdagen MELD PÅ
 
9.-11.NOVEMBER - Bygg Ren Verdi MELD PÅ
 
Se flere arrangementer
Konferanser
BYGG REN VERDI

Har du meldt deg på årets happening?

Aktuelle temaer, dyktige foredragsholdere, høyt faglig nivå, gode diskusjoner og mye latter gjør konferansen til et viktig treffpunkt. Programmet er nå i ferd med å ferdigstilles. Det er fremdeles ledige plasser, sikre deg din deltakelse via linken under. 

PÅMELDING
FAGLIG PÅFYLL

Lilleborgdagen - en digital fagmesse

Onsdag 8.september arrangerer Lilleborg en digital fagmesse med teamer som bærekraft, kjemikalier, hygienisk desig, tøyvask og fagbrev. Det er gratis å delta på Lilleborgdagen og du kan selv velge hvilke foredrag du ønsker å delta på. Frist for påmelding er 3.september.

Les mer og påmelding