Nyhetsbrev
Uke 52 - 2020

 

Hadde du ikke mulighet til å delta på konferansen?

Bransjens første digitalkonferanse ble avholdt den 14. oktober i regi av Datec og NFSR sammen med 1100 deltakere!

Det var mange spennende innslag og debatter som ble presentert og diskutert, samt stort engasjement på chat fra deltakerne.

Hadde du ikke mulighet til å delta? Nå kan du kjøpe tilgang til konferanseportalen fram til 01.02.2021. Der ligger alle presentasjoner og videoer fra konferansen.

Se gjerne oppsummeringsvideo!

 

Se video

 

Bestill tilgang

 

 

God jul og godt nytt år!

Året 2020 ble annerledesåret. Det var det året NFSR skulle bygge videre på gode erfaringer fra 2019, vi skulle arrangere fagdager, ha egen jubileumskonferanse og lansere både ny nettside og ny logo. Det ble ny nettside og ny logo men de aller fleste andre planlagte aktiviteter måtte avlyses. Vi fikk derimot muligheten til å gjennomføre digitalkonferansen 14. oktober, sammen med Datec. Og med svært gode tilbakemeldinger fra konferansen ble 2020 tross alt et bra år! Vi satser på å kunne tilby faglig påfyll også i 2021 - både fysisk og digitalt. Med dette ønske vi dere alle god jul og godt nytt år. Hilsen styret.

 

Studietilbud i FM

Har din bedrift medarbeidere som vil utvikle seg som mellomledere og utvikle ferdigheter i læringsarbeid, bli flinkere til å lære fra seg? Det får de i et digitalt FM-studium ved Handelshøyskolen OsloMet.

Søknad om opptak skjer fom. 10. desember!

Emnet er "Pedagogisk ledelse og ressursutvikling" innen Facility Management og starter til våren.

Klikk på denne lenken for mer informasjon fra OsloMet.

Informasjon fra NHO Service og Handel finner du på denne lenken. 

Generalforsamling 2021

Generalforsamlingen vil bli digital. Dato for generalforsamligen en 22.april 2021. 

Renholderens Dag 

I år markerte NFSR dagen sammen med renholderne hos Helse Fonna. Sjekk gjerne stories/høydepunkt på Facebook og Instagram. Takk for at vi fikk dele dagen med dere! Vi er stolte!