Nyhetsbrev
Uke 44 - 2020

NFSR og DATEC takker for deltagelsen!

Tusen takk til alle 1100 deltakere som deltok på bransjens første digitalkonferanse! Husk at du får tilgang til alle presentasjoner og videoer i en hel måned etter direktesendingen.

Du finner alt materialet i samme portal som livekonferansen: https://dk20.no/

Informasjon om Årskonferansen 2021 

NFSR sitt 10 års jubileum vil bli feiret med festmiddag på Ekerbergrestauranten 22. April. På dagtid ønsker vi å invitere til konferanse og generalforsamling. 

Delta i spørreundersøkelse

Bidra til utarbeidelse av en ny forskningsbasert rapport om FM. Rapporten vil ha et stort fokus på den pågående digitale transformasjonen speiles. Det er ønske om svar fra ledere, mellomledere og operative ansatte fra organisasjoner som leverer FM tjenester og organisasjoner som kjøper/mottar FM tjenester, samt studenter og akademikere.
Det tar kun 4 min å svare :)

Svarfrist 10.november. MER INFORMASJON.

Årets Servicehelt 2020

Vi gratulerer Renate Haugland med prisen! 

Hun tildeles prisen med følgende begrunnelse: "For en meget god serviceinnstilling og et flott engasjement for faget renhold. Renate er en renholdsleder av de sjeldne og har en unik evne til å løfte andre rundt seg. LES MER

Medlemskampanje

Med deg inn i NFSR - for med oss ved din side kan du føle deg trygg på at vi hele tiden engasjerer oss for bedre bransjestandarder og normer som direkte påvirker din arbeidshverdag.

Et medlemskap hos oss er et godt valg! Bli medlem i november/desember 2020, så gir vi deg medlemskontingenten for 2021 helt gratis!    INNMELDING 

Renholderens Dag 7.12

Nå nærmer det seg første mandagen i desember.

Bruk dagen til å feire renholderene!

Dette året har vist hvor viktig renholdsfaget er - for alle! 

 

Her kan du lese mer om historien bak Renholderens Dag.