Nyhetsbrev
Uke 36 - 2020

NFSR og DATEC samarbeider om bransjens første live streamede digitalkonferanse

 

Onsdag 14.oktober vil Datec og NFSR i samarbeid arrangere bransjens første digitale live-streamede konferanse. Denne konferansen erstatter de tradisjonelle konferansene vi hadde planlagt i år. Solidarisk står vi sammen for å utvikle bransjen, og gjennom innovative løsninger vil vi tilby en spennende konferanse tilpasset den nye hverdagen.
 
Med «live» studio fra både Oslo og Trondheim i ekte «Skavlan»-stil, vil vi engasjere deltakerne med innslag gjennom intervjuer, reportasjer og spennende innledere. Eksperter i studio vil debattere temaer og deltakerne kan gjennom chat engasjere seg med spørsmål underveis.
 
Vi har stor tro på denne formen for konferanse og gleder oss til å dele dagen og skape engasjement sammen med dere, helt uavhengig av hvor du måtte befinne deg. Du trenger kun en oppkobling til internett for å kunne delta.

Det er med stor glede at vi kan presentere en rekke intervjuer med våre foredragsholdere på DK20/NFSR digitalkonferanse frem mot 14. oktober.

Vi deler gjerne denne promoteringsfilmen av superkule Ksenia Levi, Style Manager på Clarion Hotel The Hub, og kjent fra TV serien «Hotelleventyret». 

 

​Påmeldingen starter 7. september!

Hold deg oppdatert på www.dk20.no

 

Les mer

10 års jubileum 2020 

NFSR sitt 10 års jubileum vil bli feiret med festmiddag på Ekerbergrestauranten 14. oktober.

Invitasjon til jubileumsmiddagen sendes ut separat fra digitalkonferansen, som er på dagtid. 

Velkommen til en helaften! 

 

Årets Generalforsamling ble gjennomført digitalt. Du kan lese protokoll og tilhørende dokumenter på våre nettsider.  

Nytt styre er på plass og har hatt sitt første arbeidsmøte på Teams. En nærmere presentasjon av styret vil bli sendt ut. 

Studietilbud i FM

All time high-søkning til høstens FM-tilbud på Handelshøyskolen ved OsloMet

https://renholdsnytt.no/2020-august-2020-facility-management/all-time-high-sokning-til-fm/628305

Oppstart av undervisningen i høstens FM-emne Facility Management i organisasjoner er fredag 11. september kl 08.30. Deretter er det undervisning hver fredag fra kl 08.30 til kl 12.15 (ca) fram tom. 20. november. All undervisning skjer digitalt, på Zoom. Eksamen i emnet er en 72-timers hjemmeeksamen som arrangeres 9. – 11. desember.

Det fortsatt løpende opptak til BALV3600 Facility Management i organisasjoner.

Klikk på denne lenken for mer informasjon.

Årets Servicehelt

NFSR vet at det er mange dyktige personer i bransjen vår som fortjener å bli hedret. Vi har fått inn flere nominasjoner enn noen gang tidligere og gleder oss til å presentere kandidatene for bransjen. 

Prisen for Årets Servicehelt deles ut under Digitalkonferansen 14.okt! 

Les mer om prisen Årets Servicehelt på våre nettsider. 

Smitterenhold

Vi minner om gjeldene råd til befolkningen ifm koronaviruset og smitteverntiltak. LES MER

En ny arbeidshverdag

Tilbake på jobb - og mange nye utfordringer. Hva er prisen på munnbind idag? Hvor mange Teams møter kan man delta på i løpet av en dag? Hvordan jobbe trygt og effektivt med smitterenhold? Bransjen har blitt smittevernseksperter - helt til det dukker opp ny informasjon fra FHI - som vi må ta stilling til. 

Ta godt vare på hverandre i disse tider!