Nyhetsbrev
Uke 33 - 2020

NFSR og DATEC samarbeider om bransjens første live streamede digitalkonferanse

 

Onsdag 14.oktober vil Datec og NFSR i samarbeid arrangere bransjens første digitale live-streamede konferanse. Denne konferansen erstatter de tradisjonelle konferansene vi hadde planlagt i år. Solidarisk står vi sammen for å utvikle bransjen, og gjennom innovative løsninger vil vi tilby en spennende konferanse tilpasset den nye hverdagen.
 
Med «live» studio fra både Oslo og Trondheim i ekte «Skavlan»-stil, vil vi engasjere deltakerne med innslag gjennom intervjuer, reportasjer og spennende innledere. Eksperter i studio vil debattere temaer og deltakerne kan gjennom chat engasjere seg med spørsmål underveis.
 
Vi har stor tro på denne formen for konferanse og gleder oss til å dele dagen og skape engasjement sammen med dere, helt uavhengig av hvor du måtte befinne deg. Du trenger kun en oppkobling til internett for å kunne delta.

 

Det er med stor glede at vi kan presentere en rekke intervjuer med våre foredragsholdere på DK20/NFSR digitalkonferanse frem mot 14. oktober.  Her er Vigdis Austrheim - Leder og teamutvikler :) bit.ly/2C9bTAC

Hold deg oppdatert på www.dk20.no

 

Les mer

Informasjon om Årskonferansen 2020 

NFSR sitt 10 års jubileum vil bli feiret med festmiddag på Ekerbergrestauranten 14. oktober. Merk at det vil bli sendt ut invitasjon til jubileumsmiddagen separat fra digitalkonferansen. Velkommen til en helaften!

 

Årets Generalforsamling vil bli digital og alle medlemmer vil få invitasjon i uke 33. 

 

Har du spørsmål kan du sende oss en mail til post@nfstr.no

 

Studietilbud i FM

Kommende studieår (2020-2021) består studietilbudet innen Facility Management (FM) på Handelshøyskolen ved OsloMet av følgende to emner, på til sammen 25 studiepoeng (STP). 

Høst: BALV3600 Facility Management i organisasjoner, 10 STP

Vår: BALV3700 Pedagogisk ledelse og ressursutvikling innen Facility Management, 15 STP

Klikk på denne lenken for mer informasjon.

Årets Servicehelt

NFSR i ønsker å gjøre stor stas på og trekke fram en i bransjen som gjør en innsats og gjør hverdagen bedre både for kollegaer og kunder. Vi vet at det er mange dyktige personer i bransjen vår som fortjener å bli hedret. Vi gjør dette også for å styrke et godt omdømme for bransjen og vise fram dyktige medarbeidere. Sendt oss gjerne forslag med begrunnelse. Vi har allerede fått inn flere forslag - fristen er 1.september 2020. Og merk at vi deler ut denne prisen under Digitalkonferansen! 14.okt!  LES MER

Smitterenhold

Vi minner om gjeldene råd til befolkningen ifm koronaviruset og smiteverntitak. LES MER

Velkommen tilbake!

Nå er vi tilbake på jobb og vi møter alle en ny arbeidshverdag - med ekstra fokus på smittevern. Heldigvis har vi erfaringer fra tiltak som ble innført i vår. Vi ønsker dere alle en fin høst og håper vi "sees" på Digitalkonferansen 14. oktober.