Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Nyhetsbrev fra Norsk Forening for Service og Renhold - 15.12.2019    
 
 

Årskonferanse 2020

Den 18-20 mars er det tid for NFSR sin årskonferanse, denne gangen  i nyoppussede og ærverdige Hotel Norge  i Bergen.

Det vil bli en konferanse som både ser litt bak i tid, siden det  å er 10 år siden Norske Husøkonomers Forbund og Norsk Renholdsteknisk Forening slo seg sammen. Konferansen vil  også sette søkelys på de endringene vi går gjennom og hva fremtiden kan bringe av innovasjon og utfordringer. Vi har gleden av å presentere Per Henrik Stenstrøm som konferansier og foredragsholder.  

 

Fagdager høsten 2019 

Takk til alle som har deltatt på Fagdagene høsten 2019.  Vi har nå arrangert heldags fagdager i stort sett hele landet. I denne omgang er det 7 byer som har hatt besøk, fra Tønsberg i sør til Tromsø i nord, og fagdagene har samlet rundt 200 deltagere. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra alle som har deltatt, og tilbakemeldinger om at dette har vært et savn i bransjen. Dagene har gitt god faglig  påfyll og anledning til å bygge lokale nettverk. NFSR vil også takke alle leverandører og forelesere som har stilt opp. Dette er et initiativ vi vil fortsette med neste år også.

 

Minneord

Vårt æresmedlem Kjell Bård Danielsen er død, med dette har bransjen mistet en bauta. Kjell Bård gikk bort lørdag 9.november, en snau måned etter at han fylte 88 år. 

Kjell Bård har arbeidet utrettelig for renholdsbransjen i over 60 år, han har vært med på moderniseringsbølgen - fra skurebøtta til mopp, og ikke minst UVB renhold, uten vann i bøtta. Kjell Bård har skrevet lærebøker, formet Renholdsoperatørfaget og ikke minst var han aldri redd for en god faglig diskusjon. Han var en høyt aktet og respektert fagperson som deltok på NFSR sine arrangementer, med humor og innlevelse. Han vil bli savnet. Vi lyser fred over hans minne. Styret i NFSR

 

FM-faget

Etter iherdig innsats fra Ellen Nygard, universitets­lektor ved OsloMet, og i godt samarbeid med aktører i renholds­bransjen, FM-bransjen og OsloMet selv, er det besluttet å opprette to nye enkelt­emner innenfor FM, med oppstart hhv. høsten 2020 og våren 2021. Les mer som saken her.  Søknads­fristen for ordinært opptak neste studieår er 15. april (1. mars for enkelte søker­grupper). Foreløpig informasjon fra OsloMet om de to emnene finnes her.

 

NFSR deler ut midler

Som medlem kan du søke støtte i våre fond. Sjekk det ut på våre nettsider - vi hører gjerne fra deg. Vår fond heter Signe Sennaruds Fond og Kompetansefondet.

 

Medlemsinformasjon

Siden 1. september har vi fått 45 nye medlemmer! Vi ser dette i sammneheng med økt aktivitet, både når det gjelder fagdager og frokostmøter. Vi minner om at medlemsfaktura for 2020 sendes ut i januar. Ta kontakt på meldem@nfsr.no innen 31.12.2019 dersom du ønsker å oppdaterere fakturainformasjon.

 

 

Hvem er Årets Servicehelt? 

Ønsker du å melde inn kandidater til Årets Servicehelt eller til Bransjeprisen? Nå har du muligheten til å rette oppmerksomheten mot noen du mener fortjenter det. Kontakt oss innen 31.12.2019.

 

 

God jul og godt nytt år!

Hilsen styret

 

 

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR