Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Nyhetsbrev 21. september 2018    
 
 

 

Nettverksmøte i Oslo 

Velkommen til Faglig Frokost. 

Møtet vil bli streamet! Følg oss gjerne direkte!

Tema: Påseplikt i praksis. Erfaringer og utfordringer.

En endring i programmet. Arbeidstilsynet måte dessverre avlyse. Vi har fått inn Brede Edvardsen fra Norsk Arbeidsmandsforbund isteden. 

Torsdag 4. oktober 2018, kl 08.15 - kl 11.00. Frokost fra kl 08.15.

Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV`s gate 8, 0164 Oslo. Foajen, 2 etg Bikuben.

Kl 08.45. Brede Edvardsen, Forbundssekretær i Norsk Arbeidsmandsforbund. Vi får høre om bakgrunnen for påseplikt (allmenngøring) - og deres syn på saken. Det vil også bli presentert tall fra Arbeidstilsynet som viser status på deres tilsyn hos bedrifter og kjøpere av renhold. 

Kl 09.15. Arbeidsgiver. Beate Voetman, seniorkonsulent kontrakst- og leverandøroppfølging DNB. Beate tar for seg kontrakstformuleringer og rutiner i DNB.

Kl 09.45. Arbeidsgiver. Vibeke Fjelltun Nilsen, Husøkonom i Oslo Kommune, Sykehjemsetaten.Vi får høre om hvordan den praktiske gjennomføringen foregår. Et innblikk i hvordan man kan tilrettelegge i en travel hverdag.

Kl 10.15. Rengjøringsbyrå. Royal Renhold ved Daglig leder Kim Johnsen. Royal Renhold er en av de største leverandørene av renholdstjenester i Oslo, Akershus og nærliggende kommner. Omsetter idag for over NOK 150 mill og har 400 medarbeidere. Vi får høre om deres rutiner og erfaringer. 

Kl 10.50. Oppsummering.

Pris kr 150,- Betales ved påmelding til kontonr 1503.18.01424. Merk innbetalingen med ditt navn og "Frokostmøte 04.10.2018"

Bindende påmelding foretas innen 01.10. 2018, til Elisabeth Enger:  elisabeth.enger@essity.com eller Maien Winther: mwinther@getmail.no

 

VELKOMMEN!

 

Følg dette møtet direkte på nettet!

Har du ikke anledning til å komme, men ønsker likevel å følge møtet? Det kan du nå. Møtet vil bli streamet direkt på vår Facebookside og på vår nettside. Det betyr at du får levende bilder og lyd direkte på din mobil, nettbrett eller pc mens møtet pågår. Det eneste du trenger å gjøre er å gå til vår Facebook- eller nettside og trykke på videovinduet som dukker opp når møtet avholdes. Et opptak av møtet vil også ligge tilgjengelig på vår facebook- og nettside i en periode i ettertid. 

 

Nettverksmøte i Elverum

Vi inviterer til nettverksmøte i Elverum, fredag 12. oktober. Møtes på Rådhuset fra kl 10.00 til kl 14.00. Vi får blant annet besøk av BOSS Norge som presenterer iMop og roboten Adlatus. Oppdatert program og invitasjon sendes ut i løpet av neste uke. 

Velkommen på vegne av nettverkskontakt Bendichte Oladotter Nymoen.

 

Nettverksmøte i Bergen

Det inviteres til nettverksmøte i Bergen mandag 12. november. Dette blir et heldagsseminar. Tema er miljø og kvalitet. Program og invitasjon sendes ut ila et par uker.

Velkommen på vegne av nettverkskontakt Kjersti Godøy.

 

Det planlegges også nettverksmøter i Tromsø, Trondhjem og Tønsberg. Vi kommer med mer informasjon i neste nyhetsbrev og på facebook. Det vil også komme en invitasjon til et julemøte i Oslo den 29. november. 

 

Årskonferanse 2020

Styret er igang med planleggingen og ønsker innspill fra dere. 

Hvor skal vi reise? Send oss gjerne noen ord med forslag til sted, hotell og innspill til tema. Forslag til sted og hotell må være innsendt innen 1. januar 2019.

I 2020 kan vi feire 10 år som interesseorganisasjon. 16. mars 2010 ble NFSR dannet etter en fusjon mellom Norske Husøkonomers Forbund og Norsk Renholdsteknisk Forening. Dette må vi markere! Send dine forslag til oss HER.

 

Årets Servicehelt 2018

Har flinke folk rundt deg - noen som bør få prisen   Årets Servicehelt?  

Les mer om statuttene på våre nettsider. 

 

Vil du bli medlem? 

Vi tilbyr fri innmelding ut året fra 1.oktober. Benytt sjansen! Les mer om medlemsfordelene HER. Renholdsnytt er inkludert i medlemsskapet - en av mange medlemsfordeler. Du kan melde deg inn direkte fra våre nettsider. 

 

 

God helg fra NFSR!

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR