Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Nyhetsbrev februar 2018 - Norsk Forening for Service og Renhold    
 
 

Faglig frokost - nettverksmøte i Oslo - onsdag 28 . Februar 2018

Tema er miljø og kildesortering - utfordringer og løsninger.

4 foredragsholdere  - 4 ulike vinklinger

 

Det Norske Teatret, Bikuben. Kristian IV`s gate 8. Midt i Oslo!

Onsdag 28 februar 2018, Kl 09.00 – 11.00 Frokost serveres fra kl 08.30 – til 09.30

 

PROGRAM:

Kl 09.00.Norsk Gjenvinning, landets største leverandør av avfalls- og gjenvinningstjenester: Morten Frøid har vært i gjenvinningsbransjen siden 1987. Fra 2003 har han hatt stilling som markedsdirektør i konsernet. Han har vært leder for Norges Råvaregjenvinningsforening og deltar kontinuerlig i arbeid med å utvikle rammevilkår for gjenvinningsbransjen på flere plan. Han vil gir oss ett inn blikk i hva som kan være Driftslederens drømmesituasjon – i hvert fall når det gjelder avfallshåndtering! Les gjerne mer på bloggen: http://blogg.norskgjenvinning.no/avfallshandtering-dette-er-driftslederensdrommesituasjon

Kl 09.30. Stiftelsen Miljøfyrtårn, ved Daglig leder Ann-Kristin Ytreberg. Miljøfyrtårn er et konkret og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper private og offentlige virksomheter med å ta miljøansvar. Gjennom et digitalt system får du konkrete verktøy som hjelper deg å tenke miljø i alle ledd og jobbe systematisk med miljøtiltak i hverdagen. Med gode rutiner for arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport oppnår du en mer miljøvennlig og lønnsom drift – og du imøtekommer økende miljøkrav fra markedet. Vi får høre mer om hvorfor dette er lønnsomt for alle.

Kl 10.00. Samfunnsansvar, etiske retningslinjer og miljø i Culina, ved prosjektleder Irene Gulbransen. Culina hovedkontor (Enor as) har bygget opp kjedens kvalitets- og miljøstyringssystem. Styringssystemene følger kravene i ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø). Det betyr at de har dokumentasjon på vårt kvalitets- og miljøarbeid og at vi internt har på plass rutiner for stadig å bli bedre. Vi får høre om deres viktigste sjekkpunkter.

Kl 10.30. Hverdagen i en bedrift ved Lise Slorby, Seniorrårdgiver i Økonomi- og styringsavdelingen i Arbeids – og velferdsdirektoratet. Hvordan legge til rette slik at det er enkelt å kildesortere? Hvordan gjør de det i Arbeids- og velferdsdirektoratet?

Kl 10.50 Oppsummering.

Pris for medlemmer kr 150,-. Pris for ikke medlemmer kr 250,-.

Betales ved påmelding til konto: 1503.18.01424 Merk innbetalingen med ditt navn og «frokostmøte 28.02.2018»

Bindende påmelding foretas innen 23.02.2018 til:

Elisabet Enger: Elisabeth.enger@essity.com

Maien Winther: mwinther@getmail.no

 

 

 

Velkommen!

 

 

 

                                       

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR