Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Nyhetsbrev nr 3 mars 2018    
 
 

 

Årskonferansen 2018-  Scandic Lillehammer Hotell 18-20 april

Påmelding og program finner du på www.nfsr.no

Påmeldingsfrist 16. mars.

  • Vi setter renholdsfaget på agendaen!
  • Spennende foredragsholdere!
  • Elin Ørjasæter - Har lang erfaring innen rekruttering av ledere og underviser nå i personalledelse på Høyskolen Kristiania. Elin holder foredrag om ledelse og kommunikasjon, politikk, arbeidsliv og likestilling. Hun deltar også som debattant på konferanser og kan lede debatter, da særlig innenfor arbeidslivsfeltet. Hun er hyppig gjest i NRK og TV2. Elin har utgitt seks bøker, blant annet om arbeidsrett og ledelse. Ørjasæter er fast skribent for Aftenposten og sitter i Kringkastingsrådet. Les om mer om henne på www.orjas.no.

  • Utstillere som ønsker informasjon kan kontakte Tommy Harsvik på epost tommy.harsvik@lilleborg.no eller på tlf 998 99 990.
  • Oppdatert oversikt over påmeldte utstiller finner du på www.nfsr.no

Velkommen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Endringer av statutter for prisene Årets renholder og Årets servicehelt

Da det både i fjor og i år har kommet veldig få forslag på kandidater til prisene til årets renholder og årets servicehelt, har styret bestemt at man slår sammen kandidatene til bare en pris, Årets servicehelt. Styret mener at denne prisen også dekker årets renholder.

Styret synes det er hyggelig å kunne framheve noen som gjør en god jobb og er en god representant for faget og håper at det vil komme forslag på mange flere kandidater til neste år, da vi vet det er mange dyktige personer i bransjen vår. 

Statuttene blir oppdatert på våre nettsider.

 

Endringer av Lokale Nettverk (LN)

I arbeidet med aktivitetsplanen for 2017 har styret vurdert flere mulige endringer for inndeling av LN. Vi har valgt å gå for en ny inndeling som vil gi 3 lokale nettverk. Det vil gi en mulighet til å skape mer aktivitet fordi styret har mulighet til å bistå nettverkskontaktene mer enn før. Med mer aktivitet mener vi flere nettverksmøter - for å kunne gi eksisterende og nye medlemmer fflere medlemsfordeler.  Dersom dette opplegget har en positiv effekt vil en vedtekstendring bli foreslått.

Her finner du mer informasjon om hvem som  er DIN nettverkskontakt. Nettsidene vil bli oppdatert ift inndeling av LN. 

 

Lokale nettverksmøter 2018

Det planlegges nettverksmøte i Oslo den første uken i juni. 

I Bergen planlegges det nettverksmøte i uke 21. 

Mer informasjon kommer - ta gjerne kontakt på medlem@nfsr.no dersom du har innspill til tema!

 

SPEED DATE mellom FM-studenter og aktører i FM bransjen

Fredag 16. mars fra kl 10.30 inviteres aktører i FM-bransjen som har et ansettelsesbehov til å "speed date" FM-studentene som både er på jakt etter fulle stillinger og deltidsstillinger.

Avgangsstudentene er ferdig med sin utdanning i juni i år og studentene som går 2. året er ferdig i juni neste år. Avgangsstudentene er selvfølgelig på leting etter fulle, faste stillinger, og gjerne "juniorlederstillinger" hvor man får prøvd ut lederegenskapene sine, mens 2. årsstudentene oppfordres til å søke på operative stillinger som renholdere, kantinemedarbeidere, resepsjonister, vaktmestere o.l. slik at man får erfaring fra og innsikt i tjenester man selv forhåpentligvis en dag skal lede og styre.

Interessemedlemmer i NFSR som har et behov for ansettelser av nye medarbeidere er hjertelig velkommen til å delta på dette arrangementet. Påmelding gjøres innen 12. mars, ved å sende en epost til ellen.nygard@hioa.no

Arrangementet er gratis, men pga bestiling av lunsj og diverse praktisk tilrettelegging er det behov for en bindende påmelding. Ved behov for mer informasjon el.l., ta kontakt med Ellen Nygard på mobil 97 01 55 71 eller pr epost ellen.nygard@hioa.no

 

Støtte til videre- og etterutdanning?

Les mer om våre fond og hvordan du søker:

Her kan du lese om Kompetansefondet.

Her kan du lese mer om Signe Sennaruds Fond. 

 

Medlem?

Brenner du for renholdsfaget? Det gjør vi også! Vi tilbyr et faglig nettverk med engasjerte medlemmer.

Her kan du melde deg inn

 

Medlemsfordeler KAMPANJE:

Fagbrevkurs hos Lilleborg: Alle nye og eksisterende medlemmer med gyldig personlig medlemskap får 1000,- i avslag ved påmelding til Lilleborg. Det er mulig å melde seg på kurs i Oslo, Østfold, Trondheim og Bergen.

Se: https://www.lilleborg.no/kurs-og-kompetanse 

Se: https://www.lilleborg.no/kurs/kurs-i-renholdsledelse 
Meld fra om medlemskap i NFSR  ved påmelding.

 

  • NFSR ønsker å tilby flere medlemsfordeler sammen med dere som er våre interessemedlemmer. Ta kontakt med oss på mail post@nfsr.no.

 

Tilbud til studenter!

Bygg & Facility Consult AS søker nå etter studenter som ønsker seg en praksisplass.
Dersom noen kunne tenke seg å være hos oss for å få opparbeidet seg arbeidserfaring i studietiden så kan de kontakte oss. 
Vi er også åpne for studenter som ønsker å skrive bachelor oppgave med hjelp fra oss.
Kontakt Lena om dette er interessant for deg:  Tlf: 917 692 69, Epost: lena@bfcas.no

 

VIKITG Medlemsinformasjon!!

Faktura for medlemsavgiften er sendt ut! Purringer sendes ut neste uke!  HAR DU IKKE MOTTATT FAKTURA? MELD FRA TIL medlem@nfsr.no, eller ring Lisbeth på 40857888. Faktura sendes via vårt regnskapsbyrå, til den epostadressen du har registrert i vårt medlemsregister, eller til sentralt mottak/EHF faktura, dersom du har oppgitt dette. 

 

Styret ønsker alle en fin arbeidsuke!

 

                                       

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR