Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Nyhetsbrev Januar 2018    
 
 

Faglig frokost - nettverksmøte i Oslo - onsdag 28 . Februar 2018

Velkommen til frokostmøte i Oslo sentrum, fra kl 9-11, på Det Norske Teatret. Tema er miljø og kildesortering - utfordringer og løsninger. 4 foredragsholdere  - 4 ulike vinklinger. Og ikke minst en god frokost!

Invitasjon med program og påmelding finner du her.

 

Ønsker du å melde deg inn i NFSR?

Brenner du for renholdsfaget? Det gjør vi også! Vi tilbyr et faglig nettverk med engasjerte medlemmer.

Her kan du melde deg inn!

 

Nordisk møte

NFSR ved Hege Wilsbeck og Lisbeth Aasland har vært på Nordisk møte med bransjeforeningene i Sverige og Finland. Les mer om møtet i nyhetsbrevet som er sendt ut fra Stådbransjen Sverige.

 

 

Årskonferansen 2018 -

Scandic Lillehammer Hotell 18-20 april 2018

Generalforsamling: Forslag som skal behandles av Generalforsamlingen må være styret skriftlig i hende minst 5 – fem – uker før Generalforsamlingen avholdes. Ønskes skriftlig avstemming over forslag skal dette anmerkes. Forslag kan også sendes på e-post

Invitasjon med program sendes ut i februar.

Elin

Litt info om programmet allerede nå: Vår første foredragsholder er  Elin Ørjasæter. Elin Ørjasæter har lang erfaring innen rekruttering av ledere og underviser nå i personalledelse på Høyskolen Kristiania. Hun gir oss en lærerik og morsom gjennomgang av kommunikasjonsutfordringene i lederrollen. Hvorfor er det så vanskelig å være direkte? Hva skal til for å være en god leder, når både kundene og de ansatte klager samtidig? Når sjefen passer på alle andre, hvem passer da på sjefen? Forbered deg på å bli litt klokere, og også litt muntrere!

Vi har også planlagt en paneldebatt med et tema som bør engasjere oss alle: Hvem har ansvar for kompetanseutvikling av renholdsfaget? 

 

Utstillere som ønsker informasjon kan kontakte Tommy Harsvik på epost tommy.harsvik@lilleborg.no eller på tlf 998 99 990.

Oppdatert oversikt over påmeldte utstiller finner du på forsiden av våre nettsider.

 

Revisjonen av NS-INSTA 800 er nå avsluttet . SISTE NYTT:

NFSR har deltatt i både det norske og det nordiske komitearbeidet med en representant fra styret, Inger Dahl. Det har vært 5 møter i den norske komiteen og 5 møter i den nordiske. Arbeidet startet 17.12.2015 og ble avsluttet 4.12.|2017.

De største endringene er at det har blitt tatt inn et kapitel om hva som bør være med i en renholdskontrakt og det er gjort endringer når det gjelder måleinstrumenter og hvordan de skal brukes. Antallet måleinstrumenter er redusert fra 6 til 3. De som er igjen er støv-, glans- og friksjonsmålinger.

Ellers er det mindre endringer. Det var ikke lagt opp til at det skulle foretas store endringer i denne revisjonen.

Standarden forventes å foreligge på engelsk ca. 15. mars. Deretter vil den bli oversatt til de enkelte lands språk. Det vil bli holdt oppdateringskurs for alle som er sertifiserte på nivå 3 og 4.

 

Støtte til videre- og etterutdanning?

Les mer om våre fond og hvordan du søker:

Her kan du lese om Kompetansefondet.

Her kan du lese mer om Signe Sennaruds Fond. 

 

Medlemsfordeler KAMPANJE:

Fagbrevkurs hos Lilleborg: Alle nye og eksisterende medlemmer med gyldig personlig medlemskap får 1000,- i avslag ved påmelding til Lilleborg. Det er mulig å melde seg på kurs i Oslo, Østfold, Trondheim og Bergen.

Se: https://www.lilleborg.no/kurs-og-kompetanse 

Det gis også 10% rabatt på kurs i renholdsledelse 22-23 februar i Sarpsborg.

Se: https://www.lilleborg.no/kurs/kurs-i-renholdsledelse 
Meld fra om medlemskap i NFSR  ved påmelding.

 

NFSR ønsker å tilby flere medlemsfordeler. Er du interessemedlem eller vurdere å bli interessemedlem - og vurderer et samarbeide? Ta kontakt med oss på mail medlem@nfsr.no  

 

Medlemsinformasjon:

Faktura for medlemsavgiften sendes ut i disse dager.  Vær vennlig meld fra dersom du har endret kontaktinfo siden forrige innbetaling! Sendes til medlem@nfsr.no. Faktura sendes via vårt regnskapsbyrå, til den epostadressen du har registrert i vårt medlemsregister, eller til sentralt mottak/EHF faktura, dersom du har oppgitt dette. 

 

Studér enkelt­emner på FM studiet!

Også til våren kan du søke om plass på enkelt­emner i FM-studiet på Handels­høyskolen ved HiOA. Her finner du mer informasjon.

 

Styret ønsker alle en riktig god uke!

 

                                       

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR