Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Nyhetsbrev oktober 2017    
 
 

Nyhetsbrev oktober 2017

 

Medlemsfordel!

Alle trenger påfyll av faglitteratur. I den forbindelse har NFSR gjort en avtale med Sintef Bokhandel. Vi kan nå tilby våre medlemmer å kjøpe den nye utgaven av Alt om renhold av forfatter Steinar K. Nilsen, til rabattert pris. Les mer om boken her    

Betingelser for kjøp:

  • «Bestilling må skje skriftlig per epost til salg.byggforsk@sintef.no
  • Oppgi at du er medlem av Norsk Forening for Service og Renhold
  • Oppgi at du ønsker rabatt på 20 %
  • Tilbudet gjelder til og med 31. oktober 2017»

Det er hyggelig å kunne tilby dette! Håper du benytter deg av tilbudet og bestiller. Det lønner seg å være medlem! NFSR vil også i fremtiden tilby rabatter på faglitteratur, følg med!

 

Nettverksmøte torsdag 16. november

Sett også av dato for nettverksmøte i Oslo torsdag 16. november. Vi satser på faglig påfyll med påfølgende julebord! Mer informasjon og påmelding kommer. Foreløpig program:Steinar Klubben Nilsen presenterer den nye utgaven av "Alt om renhold".

MERK: Det gis 25 % rabatt på Alt om renhold for dem som kjøper / bestiller boka på nettverksmøte.

 

Fra Nettverksmøte torsdag 21. oktober

Du finner presentasjoner og Bacheloroppgaver fra nettverksmøtet på våre nettsider.

Presentasjon av to Bacheloroppgaver fra våren 2017:
1. Lisa A. Engström og Johanna Åhrbergs oppgave; ”Från oanvänd simhall till värdeskapande kontor- en case-studie om vilken kontorstyp som möter behoven bäst” Problemstillingen: “Vilken kontorslösning stödjer de anställdas behov samt möter förväntningar och planer från organisationen?”

2. Vivian C. Ugwa; oppgave; « Bruken av teknologiske verktøy i renholdsbransjen”  Problemstilling: "Hvordan kan en digital renholdsplan sikre avtalte KPI-er for renholdstjenesten og selvledelse blant renholderne?"

 

Sosiale medier

NFSR er på Facebook, LinkedIn og nå også på Instagram (serviceogrenhold). Følg oss på sosiale medier, del med oss på sosiale medier - så er vi alltid oppdatert! Du finner lenke til alle våre sosial medier på www.nfsr.no

 

Årskonferanse 2018

Styret fortsetter å jobbe med neste års konferanse på vakre Lillehammer Hotell den 18-20 april 2018 – Hold av datoene. Tema for konferansen blir et bredt renholdsfaglig påfyll, både fra et renholdsfaglig ståsted, men også hvordan takle lederrollen i en bransje preget av teknologisk endring. Spennende foredragsholdere er allerede booket! 

 

Student på jakt etter støtte til videre- og etterutdanning?

I så fall - ta en titt på hva vi kan tilby vi vår to fond.

Her kan du lese om Kompetansefondet.

Her kan du lese mer om Signe Sennaruds Fond. 

 

Nå kan du studere enkeltemner i FM-bacheloren!

Trenger du faglig utvikling innenfor fasilitets­styring, men har ikke mulighet til å følge et treårig studie­program? Nå kan du studere fordypnings­emnene i FM-bacheloren som enkelt­emner.

Les mer på Renholdsnytt sine sider her.

Tilbudet å søke om opptak på enkeltemner på FM-studiet ved HiOA: Søknadsstart og -frist for enkeltemneopptak våren 2018 ennå ikke er lagt ut men følg med på HiOA sine nettsider.

Hvilke enkeltemner det er snakk om? Klikk her for å se oversikt.

 

Revidert rengjøringsstandard på høring.

NS-INSTA 800:2017 er lagt frem for offentlig høring. Høringsforslaget er utarbeidet av en nordisk komité og har frist for høringskommentarer 15. oktober.

Standarden NS-INSTA 800:2017 Rengjøringskvalitet - System for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet, har vært en suksess som verktøy for forbedret kvalitet på rengjøring. Og den brukes i stadig større omfang. Nå vises det interesse for standarden også utenfor Norden. Les mer her.

 

Er du medlem?

Hvis ikke – meld deg på via denne linken. Vi tilbyr gratis medlemskap ut 2017. Bli med!

Les mer om medlesmfordelne her.

 

Har du spørsmål eller innspill, send  oss gjerne en mail til post@nfsr.no.

 

Ønsker alle en god og ren oktobermåned!

Hilsen styret

 

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR