Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    FDV-Konferansen 2017    
 
 

 

FDV-Konferansen er rett rundt hjørnet!

7. juni braker det løs til årets samling. I skrivende stund er det påmeld 404 personer. Har du ikke meldt deg på kan dette gjøres her
Vi ser frem til å møtes

Endring i årets prisutdeling
NFSR deler ut prisene Årets Renholder og Årets Servicemedarbeider. I vedtektene står det at styret skal foreta «vurdering og beslutning om tildeling av foreningens ulike priser/utmerkelser.» For året 2016 har vi dessverre ikke fått inn kvalifiserte kandidater hverken for Årets Renholder eller Årets Servicehelt.

Styret har derfor valgt å ikke dele ut disse to prisene for 2016. Utvelgelsen av kandidater mener vi bør gjenspeile den bransjen vi er interesseorganisasjon for. Vår medlemmer har her en gylden mulighet til å synliggjøre det fantastiske arbeidet som utføres av våre ca 90.000 renholdere og servicemedarbeidere.

Styret håper derfor at flere av medlemmene vil sende innstillinger til kandidater for 2017. Oppfordrer dere alle til å delta! Les gjerne mer om statuttene for prisene her: Priser og fond

Vi vil også informere våre medlemmer om at det vil bli endringer i statuttene vedrørende Årets Renholder og Årets Servicehelt

Faglig utvikling
Trenger du faglig utvikling innenfor fasilitets­styring, men har ikke mulighet til å følge et treårig studie­program? Nå kan du studere fordypnings­emnene i FM-bacheloren som enkelt­emner.

Som enkelt­emne­student på Handels­høyskolen ved HiOA har du samme rettigheter som alle andre studenter ved høyskolen utdanninger. Du får adgangs­kort, tilgang til under­visningen og til den nett­baserte lærings­platt­formen Fronter, og kan få tilbake­melding fra fag­lærer på eventuelle arbeider gjennom­ført i emner. Du betaler vanlig semester­avgift og kopierings­avgift, og får semester­kort som gir vanlige student­rabatter. Les mer her:
Søknadsfrister:
Enkeltemner høst 2017
Søknadsstart: 10 august kl. 10
Søknadsfrist: 17. august
Les mer op opptak her

Årskonferanse 2018
Innspill til faglig tema på Årskonferansen 2018 ønskes. Vi ønsker å treffe best mulig ift valg av tema - og gir deg som medlem muligheten til å komme med innspill.

 

Hilsen
Styret

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR