Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Kommende aktiviteter    
 
 

Styret ønsker våre medlemmer et riktig godt nytt år.

Styremøte
Årets første styremøte ble avholdt 7. januar med blant annet fokus på årets konferanse, kandidater til årets renholder, årets servicehelt og bransjeprisen.

Jobber du sammen med verdens beste renholder, servicehelt? nå har du muligheten til å la alle få vite det…ikke la det være en hemmelighet.
Det er nå på tide med nominering av kandidater til ovennevnte priser. Styret trenger din hjelp, du kan nominere så mange du måtte ønske. Send inn deres forslag til priser@nfsr.no  og vi vil ta kontakt med deg.

Endringer i styret
Som dere sikkert vet var styremedlem Paulo Ruvina nødt til å trekke seg fra sitt verv nå i høst. Styremedlem Åse Malerød og Ranveig Hermundstad vil også etter 6 år nå gå ut av sine verv, dette skjer ved neste generalforsamling.

Kan det finnes kandidater blant våre medlemmer vi ikke har tenkt på enda? Benytt sjansen til å melde din interesse for å sitte i styret, eller send inn forslag til kandidater  valgkomite@nfsr.no
For å få en god balanse i styret oppfordrer vi vår mannlig del av medlemsmassen til å vise sin interesse. Det kan også tenkes at det finnes gode kandidater som ikke er medlemmer, dette kan løses ved å verve de som medlem deretter nominere han/hun som mulig kandidat.

Medlemsavgift
NFSR vil legge om rutinene og informerer herved om at vi gradvis ila 2016 går over til å sende faktura for medlemskap til den epostadressen eller e-fakturamottager du har oppgitt. Har du ikke epost vil du få faktura i posten som i dag. Innbetaling av medlemsavgift vil komme om noen uker.
Husk at vi må informeres dersom du endrer adresse, dette kan gjøres på medlem@nfsr.no

Hilsen Styret

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR