Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Informasjon fra styret    
 
 

Informasjon fra styret

 

FDV-konferansen 2015

Vi håper alle har merket seg datoene 2. til 4. juni 2015, for da braker det løs med tidenes første FDV-konferanse arrangert av privat og offentlig sektor i samarbeid! Arbeidet i styringsgruppen og arbeidsgruppene er godt i gang, og vi kan love et spennende program, mange utstillere og flott ramme rundt arrangementet. Det er sannsynligvis ikke lenge til vi kan åpne for påmelding, og nærmere informasjon vil bli sendt ut på mail og lagt ut på nettsidene våre. Vi gleder oss!

 

Renholderens dag

For tredje året på rad vil NFSR delta i markeringen av Renholderens dag, og i år vil vi være i Regjeringskvartalet, sammen med DSS og noen av deres leverandører. Sammen skal vi sørge for at renholderne får litt gaver, noe å bite i, og selvfølgelig masse velfortjent oppmerksomhet! Vi håper det er mange som vil gjøre en innsats for å markere dagen rundt omkring i landet.

 

Kandidater til priser

Husk å sende oss kandidater til Årets servicehelt, Årets renholder og Bransjeprisen. Fristen er 31.12. Vi understreker at det ikke er nødvendig å være medlem i NFSR hverken for å foreslå kandidater, eller for å motta prisene.

Skjema for innsending av kandidater, statutter for prisene, samt tidligere prisvinnere finner dere på våre hjemmesider www.nfsr.no. Forslag kan også sendes til priser@nfsr.no

 

Kompetansefond

Vi minner også om at det er mulig å søke støtte fra vårt Kompetansefond. Statutter for fondet finnes på våre nettsider www.nfsr.no

 

Vi ønsker alle en flott helg!

 

Hilsen Styret

 

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR