Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Kjenner du Årets renholder eller Årets servicehelt?    
 
 

Kjenner du Årets renholder eller Årets servicehelt?

Nå er det snart på tide å sende inn forslag til de ulike prisene våre. Litt kort om hvem som kan nomineres:

Årets renholder deles ut til en person som i løpet av foregående år har ytt en spesiell innsats for renholdsfaget, sine kollegaer, kunden/brukere, eller på en eller annen måte har utmerket seg gjennom sitt daglige arbeid. Prisen kan kun tildeles personer uten lederansvar.

Årets servicehelt deles ut til en person som i løpet av foregående år har ytt en spesiell serviceinnsats innen faget, eller har utmerket seg gjennom sitt daglige arbeid ved å være spesielt serviceminded i forhold til sine kunder og/eller kollegaer. Vi vil understreke at denne prisen kan gis til alle yrkesgrupper i bransjen.

Vi deler også ut Bransjeprisen. Denne tildeles en person eller organisasjon som i det foregående år eller over tid har ytt en spesiell påvirkning eller innsats for bransjen.

Hvert år deler vi ut disse prisene, og det er veldig hyggelig å få mange forslag. Vi understreker at det ikke er nødvendig å være medlem i NFSR hverken for å foreslå kandidater, eller for å motta prisene.

Skjema for innsending av kandidater, statutter for prisene, samt tidligere prisvinnere finner dere på våre hjemmesider www.nfsr.no. Forslag kan også sendes til priser@nfsr.no

Hilsen Styret

Innhold for nyhetsbrevet

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR