Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Sommerhilsen    
 
 

Sommerhilsen

Det nærmer seg ferietid for de fleste av oss, og vi nyter det deilige sommerværet vi har hatt over store deler av landet den siste tiden.

Det nye styret har kommet godt i gang, og har fordelt ulike ansvarsområder. På våre nettsider finner dere oversikt over hvem som har hvilke verv og oppgaver.

Vårt hovedfokus fremover vil selvfølgelig være FDV-konferansen 2015, som avholdes 2. til 4. juni 2015 på Color Fantasy. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom RELE, NHO Service, NKF og NFSR. Vi har som målsetting å samle minst 500 deltagere fra hele bransjen, og responsen vi allerede har fått tyder på stor interesse. Dette vil være første gang privat og offentlig sektor går sammen om en slik konferanse, og vi har fått tilbakemeldinger om at et slikt samarbeid har vært etterlengtet. Arbeidet med programmet starter nå før ferien, og vi tar gjerne imot innspill på interessante temaer og foredragsholdere. I tillegg til mange aktuelle temaer innenfor de ulike fagområdene, vil det selvfølgelig bli messe med mange interessante utstillere. Dette kan du ikke gå glipp av, så sett av datoene allerede nå!

Vi håper alle får en fin sommer, og bruk gjerne litt tid på å tenke igjennom hvem du vil nominere til Årets renholder, Årets servicehelt eller Bransjeprisen. Vi vet det finnes mange gode kandidater, og gleder oss til å ta fatt på arbeidet med evalueringen av innkomne forslag.

God sommer!

Hilsen styret

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR