Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Kjenner du...    
 
 

Årets renholder eller Årets servicehelt?

NFSR deler hvert år ut prisene Årets renholder og Årets servicehelt, og alle kan sende inn forslag/nominasjoner.

Prisen Årets renholder deles ut til en person som har ytt en spesiell innsats for renholdsfaget, sine kollegaer, kunden/brukere, eller på en eller annen måte har utmerket seg gjennom sitt daglige arbeid.

Prisen Årets servicehelt deles ut til en person som i løpet av foregående år har ytt en spesiell serviceinnsats innen faget, eller har utmerket seg gjennom sitt daglige arbeid ved å være spesielt serviceminded i forhold til sine kunder og/eller kollegaer. Vi vil understreke at denne prisen kan gis til alle yrkesgrupper i bransjen.

Statutter for prisene, og oversikt over tidligere prisvinnere, finner dere på www.nfsr.no

Vi deler også ut Bransjeprisen. Denne tildeles en person eller organisasjon som i det foregående år eller over tid har ytt en spesiell påvirkning eller innsats for bransjen.

For å finne gode kandidater til disse prisene er vi avhengige av hjelp fra alle i bransjen. På våre nettsider finner dere et skjema for innsending av forslag til kandidater. Tipsskjema og statutter. Forslag kan også sendes på mail til post@nfsr.no.

Renholderens dag

Førstkommende mandag er det renholderens dag. I år markerer NFSR dagen i avgangshallen på Gardermoen. Dette skjer i samarbeid med OSL, ISS og flere av leverandørene. Renholderne vil få en goodie-bag, kaffe, kaker og masse positiv opppmerksomhet. Vi håper dagen markeres rundt omkring i landet, og tar gjerne imot tips om hvor NFSR kan bidra ved neste års markering.

Hilsen Styret

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR