Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Husk renholderens dag!    
 
 

Renholderens dag

Nå er det kun få uker igjen til Renholderens dag skal markeres den 3. desember. Vi ønsker å være en bidragsyter og har i år valgt å delta på markeringen på Ahus. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med renholdsseksjonen på Ahus og noen av deres leverandører. Vi håper våre medlemmer også gjør en innsats for å markere dagen.

Lokale nettverk

Vi er nå godt i gang med etablering av lokale nettverk i flere deler av landet. Det arrangeres oppstartsmøter med gratis deltagelse, og vi håper på god oppslutning. Dersom det er noen som ønsker å bidra i forbindelse med lokale nettverk, kan dere ta kontakt på post@nfsr.no.
Vi er også i gang med å etablere et seniornettverk, og nærmere informasjon kommer.

Årets renholder og Årets servicehelt

Det er fortsatt mulig å sende inn kandidater til Årets renholder og Årets servicehelt. Vi er helt sikre på at det finnes mange gode kandidater der ute, og trenger deres hjelp til å finne dem. Begrunnede forslag sendes til post@nfsr.no.

Årskonferanse 2013

Vi minner om Årskonferansen 2013 som avholdes den 17. til 19. april på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. I tillegg til spennende foredragsholdere og messe, vil det bli et besøk på Rockheim. Vi gleder oss!

Nytt medlemsregister

Vi er i ferd med å etablere et nytt medlemsregister som heter Styreweb og vil om kort tid kjøre en online-oppdatering hvor hvert enkelt medlems får en epost hvor man kan se hva som er registrert av navn og adresser. Det er viktig at dere tar dere tid til å bidra til at oppdateringen blir vellykket.

Styret

 

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR