Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    En spennende høst og vinter venter oss!    
 
 

Denne høsten og vinteren vil det være flere spennende begivenheter i vår bransje. Vi gleder oss til FDV-messe, og til lansering av boken «Alt om renhold». Begge deler nå i oktober.

I tillegg har offentlig godkjenningsordning og innføring av ID-kort i renholdsbransjen kommet på plass. Det blir spennende å se hvilke effekter dette vil få for bransjen, og vi er optimister!

Vi er i gang med planlegging og gjennomføring av arrangementer i de lokale nettverkene omkring i landet, og målet er at de fleste får gjennomført et arrangement i løpet av året. Vi håper dere medlemmer støtter opp om arrangementene, og vi tar gjerne imot innspill i den sammenheng. Oversikt over lokale nettverk og nettverkskontakter finner dere på www.nfsr.no.

Styret er godt i gang med planleggingen av Årskonferanse 2013, som avholdes på Clarion Hotel & Congress Trondheim den 17. til 19. april 2013. Dette er et nytt og flott hotell, og vi kan i tillegg røpe at det blir et besøk på Rockheim i løpet av oppholdet. Så sett av datoene allerede nå!

Minner også om at vi ønsker kandidater til Årets renholder, Årets servicehelt og Bransjeprisen. Send begrunnede forslag til post@nfsr.no.

Vi ønsker alle en flott høst!

Hilsen styret

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR