Åpne nyhetsbrevet i din nettleser  
 
Nyhetsbrev fra NFSR
Norsk Forening for Service og Renhold
Fag
Utvikling
Nettverk
 
 
 
    Sommerbrev    
 
 

I skrivende stund skinner solen, og vi har temperaturer som er en norsk sommer verdig. Så får vi håpe det vil vare, og gi oss noen deilige uker og måneder fremover.

Vi i styret må derimot se lenger frem enn til sommeren, og har allerede booket hotell til årskonferanse og FUN-konferanse 2013. Årskonferansen avholdes 17. til 19. april på Clarion Hotel & Congress Trondheim, et nytt og flott hotell i sentrum av byen. Vi er i gang med å snekre sammen et godt program, og tar gjerne i mot innspill på temaer dere ønsker vi skal ta opp. FUN-konferansen vil bli på Thon Hotel Arena i Lillestrøm, den 23. til 24. oktober 2013.

Lokale nettverk begynner endelig å ta form flere steder i landet. Vi har et mål om at alle nettverk skal ha et arrangement i løpet av høsten. Invitasjon blir sendt til alle i de respektive nettverkene, i tillegg til at informasjon legges ut på våre nettsider. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bidra i arbeidet med lokale nettverk.

Turen til Amsterdam med de tre prisvinnerne var absolutt vellykket. De var veldig engasjerte, og satte tydelig pris på turen, oppholdet, messen og det hele. Vi minner om at det er viktig at dere sender oss kandidater til årets priser. Kanskje er din kandidat den neste som blir med på tur!

På generalforsamlingen i mars ble det vedtatt å nedsette en gruppe som skal gjennomgå vedtekter og statutter for å se på behov for endringer. Dersom du har innspill, eller ønsker å delta i dette arbeidet, vil vi gjerne høre fra deg.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Hilsen Styret

 
 
  Du er påmeldt nyhetsbrevlisten til NFSR med e-postadressen .
Klikk her for å melde deg av
NFSR